Jeugdoverlast als onderwerp op bewonersvergadering 14 november

Beste medebewoners en wijkpartners,


Bij deze de uitnodiging voor onze bewonersvergadering op maandag 14 november 2022 om 19:30 uur in het SKWA aan de Bennebroekerweg 800 te Hoofddorp, waar u allen van harte welkom bent!

Tevens komt er deze avond een gastspreker van de gemeente over het onderwerp: Jeugdoverlast

Doel van het gesprek:

Het rondhangen van jongeren op straat en in parkjes is een normale activiteit in de ontwikkeling van jongeren naar volwassenheid. Een bepaalde mate van hinder is daarbij soms niet te vermijden. Die hinder moet binnen aanvaardbare grenzen blijven. Doel van de  bijeenkomst is om met elkaar in gesprek te gaan over deze grenzen. Wat speelt er op dit moment in de wijk op het gebied van jeugd / Toelichting aanpak jeugdoverlast / In gesprek: Ontmoeting versus jeugdoverlast / Plenaire terugkoppeling/ Vervolgproces.

Wij kijken er weer naar uit en hopelijk zien wij u allen maandag op onze bewonersvergadering.

Uw (nieuwe) rondvraagpunten kunt u al vóór de vergadering zenden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Niet-vaste bezoekers worden in verband met de inrichting van de zaal verzocht hun komst vooraf aan te kondigen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Misschien heeft u nog andere punten die u graag eens op de agenda zou willen zien? Deze kunt u ook doorgeven vooraf aan de vergadering op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.