Werkzaamheden Waddenweg bij gezondheidscentrum

Op 11 oktober start aannemer KWS met werkzaamheden aan het smalle deel van de Waddenweg bij het gezondheidscentrum. Enkele jaren geleden is hier de bussluis weggehaald. Met de bewoners is toen afgesproken dat de wegversmalling en de ‘doseerinstallatie’ zou blijven. Een doseerinstallatie is een speciaal verkeerslicht dat het verkeer regelt. In dit geval om het verkeer om en om over de rijbaan te laten rijden.
De bestaande ‘doseerinstallatie’ wordt nu weggehaald. Er komt een nieuwe ‘doseerinstallatie’. Deze nieuwe doseerinstallatie komt tussen (halverwege) eiland 6 en eiland 7 zodat de toegangen naar eiland 6 en het gezondheidscentrum beter bereikbaar zijn. Vooral als het erg druk is op de weg. In deze brief leest u meer over de werkzaamheden.
Werkzaamheden van 11 oktober tot en met 12 november 2021
De werkzaamheden starten maandag 11 oktober en we verwachten dat deze vrijdag 12 november klaar zijn. De planning kan iets aangepast worden, dit hangt bijvoorbeeld af van het weer. Als de planning wijzigt zetten we dit op www.haarlemmermeer.nl/verkeer onder “Waddenweg”. De aannemer stuurt de bewoners en gebruikers van de panden in de buurt van de werkzaamheden dan ook een bericht. De aannemer voert de werkzaamheden uit tussen 07.00 en 16.00 uur.
11 oktober tot en met 19 oktober – fase 1
Werkzaamheden voorbereiden en tijdelijke aansluitingen maken zoals de inrit naar het gezondheidscentrum en Studio 5.
20 oktober tot en met 12 november – fase 2
Werkzaamheden aan de rijweg en aanbrengen nieuwe doseerinstallatie.
De werkzaamheden kunnen helaas niet zonder (geluids)overlast worden uitgevoerd. Wij rekenen op uw begrip daarvoor. De aannemer probeert zo min mogelijk (geluids)overlast te veroorzaken.

Waddenweg bij gezondheidscentrum afgesloten van 20 oktober tot en met 12 november
Van 20 oktober tot en met 12 november is de rijweg van de Waddenweg bij het gezondheidscentrum afgesloten voor het doorgaand verkeer. Er worden omleidingsborden langs de weg neergezet. Ook zijn er verkeersregelaars om het verkeer in goede banen te leiden.

Eiland 6, eiland 7, het gezondheidscentrum, het kinderdagverblijf en Studio 5 zijn bereikbaar.
Tijdelijke opslag materialen aannemer
Tijdens de werkzaamheden moet de aannemer tijdelijk materialen opslaan. Hiervoor wordt een tijdelijke opslag gemaakt in de buurt van de werkzaamheden.
Neem contact met ons op als u vragen heeft
Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met Ron de Lange via telefoonnummer 0900 1852. U kunt ook een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.